Contact

Laten we in contact komen:

Een bel afspraak inplannen? / Of meer informatie ontvangen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een gesprek inplannen, een aanvraag doen of extra informatie opvragen? Vul dan het contactformulier in. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op of mail ik je de gevraagde informatie.

Of bel naar Sacha: 06-12249386

Vraag & antwoord

Teamactiviteiten die geboekt zijn, gaan te allen tijden door. In overleg kan een programma tot 2 weken te voren nog kosteloos worden verzet. Binnen 2 weken gelden de algemene voorwaarden. In geval van bijzondere omstandigheden, kijk ik altijd samen met de opdrachtgever en de locatie naar de mogelijkheden. In het uitzonderlijke geval van uitval door ziekte van de teamactivator of trainer wordt in overleg een alternatief geboden.

Sash Buiten houdt de richtlijnen van het RIVM, de branchevereniging NRTO en die van de locatie aan, aangaande het coronavirus.

Sash Buiten biedt alleen programma’s aan op buitenlocatie. Dit is bewust om deelnemers te helpen los te komen en ontspannen weg van de werkvloer. Én zodat er ruimte is voor zowel speelse diepgang binnen en actieve teambuilding buiten. De locatie wordt altijd gekozen in afstemming met jou als opdrachtgever. Locaties waar ik graag mee samenwerk:

de Kleine Wildenberg in Deventer. ’t Kalfje in Apeldoorn. Bospaviljoen ’t Leesten in Ugchelen. Maathoeve in Heeten. Het Bovenveen in Echten.

 

Maar naar wens zijn andere buitenlocaties in andere regio’s zeker mogelijk.

De teamdagen, teamsessies en teambuilding workshops zijn actieve trainingen. Het gaat om samen ervarend leren, dus meedoen op afstand is niet wenselijk.

Alleen bij een teamboost sessie is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk om op verzoek, 1 of 2 deelnemers een gedeelte online aan te laten sluiten.

Wil je een online teamboost van 1,5 uur voor een team dat veel online samenwerkt, neem dan contact op daar hebben we een speciale energieke online workshop voor. 

De implementatie sessie die in opvolging wordt gegeven 2 weken na een teamdag is wel online

Alle teamactiviteiten hebben een basisprogramma, maar worden altijd op maat aangepast naar wat er nodig is. Naar wat er bij jou als opdrachtgever en het team past.

Wanneer je een training boekt en deze kan door bepaalde omstandigheden zoals het coronavirus niet doorgaan, dan heb ik daar uiteraard begrip voor.  Afhankelijk van de geboekte locatie kan een training in ieder geval tot 2 weken te voren kosteloos worden verzet. Wij nemen altijd 2 weken tevoren contact op om locatie, wijzigingen in aantal deelnemers of wensen door te spreken.

In samenwerking met de coöperatie Joyfulness Worldwide bieden we organisatie en persoonlijk ontwikkelprogramma’s aan. Voor meer informatie kijk op Joyfulness.company

 

Staat je vraag er niet bij, neem dan gerust contact op: 0612249386

Laat je gegevens hier achter en
ontvang de e-gids helemaal GRATIS!

Laat je gegevens hier achter en
ontvang het Team dobbelspel helemaal GRATIS!