Contact

Laten we in contact komen:

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een gesprek inplannen, een aanvraag doen of extra informatie opvragen? Vul dan dit contactformulier in.

Of bel: 06-12249386

Vraag & antwoord

Teamprogramma´s die geboekt zijn, gaan te allen tijden door. In overleg kan een programma tot 2 weken te voren nog kosteloos worden verzet. Binnen 2 weken gelden de algemene voorwaarden. In geval van bijzondere omstandigheden, kijk ik altijd samen met de opdrachtgever en de locatie naar de mogelijkheden. In het uitzonderlijke geval van uitval door ziekte van de teamactivator of trainer wordt in overleg een alternatief geboden.

Sash Buiten houdt de richtlijnen van het RIVM, de branchevereniging NRTO en die van de locatie aan, aangaande het coronavirus.

Sash Buiten biedt alleen programma’s aan op buitenlocatie. Dit is bewust om deelnemers te helpen los te komen en ontspannen weg van de werkvloer. Én zodat er ruimte is voor zowel speelse diepgang binnen en actieve teambuilding buiten. De locatie wordt altijd gekozen in afstemming met jou als opdrachtgever. Locaties waar ik graag mee samenwerk:

de Kleine Wildenberg in Deventer. ’t Kalfje in Apeldoorn. Bospaviljoen ’t Leesten in Ugchelen. Maathoeve in Heeten. 

Maar naar wens zijn andere buitenlocaties in andere regio’s zeker mogelijk.

De teamdagen, teamsessies en teambuilding workshops zijn actieve trainingen. Het gaat om samen ervarend leren, dus meedoen op afstand is niet wenselijk.

Wil je een online teamboost van 1,5 uur voor een team dat veel online samenwerkt, neem dan contact op daar hebben we een speciale energieke online workshop voor. 

De implementatie sessie die in opvolging wordt gegeven 2 weken na een teamdag is wel online

Alle teamactiviteiten hebben een basisprogramma, maar worden altijd op maat aangepast naar wat er nodig is. Naar wat er bij jou als opdrachtgever en het team past.

Wanneer je een training boekt en deze kan door bepaalde omstandigheden zoals het coronavirus niet doorgaan, dan heb ik daar uiteraard begrip voor.  Afhankelijk van de geboekte locatie kan een training in ieder geval tot 2 weken te voren kosteloos worden verzet. Wij nemen altijd 2 weken tevoren contact op om locatie, wijzigingen in aantal deelnemers of wensen door te spreken.

In samenwerking met Ultimate Adventures bieden we organisaties een op maat gemaakt team ontwikkelprogramma aan: De Teamreis. Voor meer informatie neem contact op.

Staat je vraag er niet bij, neem dan gerust contact op: 0612249386