Playfulness teambuilding workshop

Een energieke break met teambuilding activiteiten outdoor

Verbinding, speelsheid en plezier

Om als team met bevlogenheid te werken en daar volop van te kunnen genieten, is het een voorwaarde dat je eerst ruimte geeft aan teamvorming. Jezelf kunnen zijn en elkaar goed kennen is daarin de basis. Vanuit verbinding en betrokkenheid zullen collega´s elkaar eerder stimuleren en hierdoor meer energie, werkplezier en motivatie ervaren. 

Ik ben Sacha Brinkhorst-Seegers en met mijn teambuilding workshops, help ik teams aan een creatieve, verbindende teamenergie. Door mijn ervaring én mijn passie voor theatersport & teambuilding kan ik teams op speelse wijze helpen buiten hun comfortzone te stappen en samen verbinding, creatieve energie en speelplezier te ervaren. 

Hebben jullie binnenkort een heidag, leidinggevendendag of andere teammeeting en wil je een energieke break waarbij er aandacht is voor verbinding & teambuilding. Elkaar met plezier op een andere manier beter leren kennen? Dan is deze Playfulness workshop iets voor jullie!

Wat anderen zeggen over deze teambuilding workshop

“Erg leuke sessie gehad met onze collega leidinggevenden; we werden uit onze comfortzone gehaald en hebben op een speelse manier meer verbinding gekregen!
 
Ria Feddema
Aareon NL

Playfulness teambuilding workshop

Voor wie?

Voor teams die een energieke break willen op hun vergader-, hei- of bosdag en elkaar op een verrassende manier beter willen leren kennen.

Bij groepen van meer dan 25 personen wordt de Playfulness workshop naar keuze uitgebreid met een extra teambuildingsactiviteit van Ultimate Adventures of een theaterport workshop.

Programmavoorstel wordt in dit geval toegestuurd na ons eerste gesprek.

Wat doen we?

Deze playfulness teambuilding workshop bevat speelse samenwerkingsopdrachten en activerende oefeningen uit de theatersportwereld voor creativiteit, humor, speelplezier en vertrouwen.

Deelnemers zullen gestimuleerd worden uit hun comfortzone te stappen en zichzelf op een andere manier te laten zien.

Duur 2 uur

Kosten vanaf € 169,- afhankelijk van groepsgrootte

Wat is het resultaat?

Playfulness teambuilding zorgt voor meer betrokkenheid, creativiteit, verbinding en plezier op de werkvloer.

De workshop is niet alleen energiek en leuk om aan deel te nemen; je zult ook versteld staan van nuttige inzichten die je op doet. 

Zowel over jezelf als over de collega’s in het team, die je op een andere manier beter hebt leren kennen.