Playfulness teambuilding workshop

Een energieke break met teambuilding activiteiten outdoor

Verbinding, speelsheid en plezier

Om als team met bevlogenheid te werken en daar volop van te kunnen genieten, is het een voorwaarde dat je eerst ruimte geeft aan teamvorming. Jezelf kunnen zijn en elkaar goed kennen is daarin de basis. Vanuit verbinding en betrokkenheid zullen collega´s elkaar eerder stimuleren en hierdoor meer energie, werkplezier en motivatie ervaren. 

Ik ben Sacha Brinkhorst-Seegers en met mijn teambuilding workshops, help ik teams aan een positieve teamenergie. Door mijn ervaring én mijn passie voor theatersport & teambuilding kan ik teams op speelse wijze helpen buiten hun comfortzone te stappen en samen verbinding, creatieve energie en speelplezier te ervaren. 

Soms zit je met je team vast in processen of inhoudelijke serieusheden. Door te spelen en te experimenteren met elkaar ontstaat er weer ruimte voor luchtigheid, plezier en creativiteit!

🟠 Hebben jullie binnenkort een heidag, bosdag of andere team bijeenkomst en wil je tijdens deze dag ook aandacht voor verbinding, creativiteit & teambuilding? 

🟠 Dan is deze Playfulness workshop een aanrader! Ook als teambuilding of teamuitje. Kom met je collega´s op speelse wijze dichter tot elkaar, schudt de alledaagse ballast even van je af. Samen spelen en lachen werkt bevrijdend. En daar staat Sacha garant voor met haar heerlijke positieve energie!

Playfulness teambuilding workshop

Voor wie?

Voor teams die behoefte hebben aan luchtigheid en creativiteit. Voor teams die vastzitten in serieusheid of processen. Voor jou als je een energieke break wil op jullie vergader-, hei- of bosdag en je je collega’s op een verrassende en speelse manier beter willen leren kennen.

Bij groepen van meer dan 25 personen wordt de Playfulness workshop naar keuze uitgebreid met een extra teambuildingsactiviteit van Ultimate Adventures of een theaterport workshop.

Programmavoorstel wordt in dit geval toegestuurd na ons eerste gesprek.

Wat doen we?

Deze Playfulness teambuilding workshop bevat speelse samenwerkingsopdrachten en activerende oefeningen uit onder andere de improvisatiewereld, die creativiteit, humor, speelplezier en vertrouwen stimuleren.

Deelnemers zullen uitgedaagd worden uit hun comfortzone te stappen en zichzelf op een andere manier te laten zien.

Duur 1,5 – 2 uur

Kosten vanaf € 200,- bij 10 personen. Daarna € 14,- per extra persoon

Wat is het resultaat?

Playfulness teambuilding zorgt voor:

– meer verbinding & vertrouwen

– creativiteit en plezier

– dingen doen buiten je comfortzone

– stimuleert out-of-the-box denken

Met speelsheid krijg je meer voor elkaar: De workshop is niet alleen leuk om aan deel te nemen, je zult ook verrast worden door een andere kant die je van je collega’s te zien krijgt en de energie en de inspiratie die jullie van deze workshop krijgen.

Wat anderen zeggen over deze teambuilding workshop

“Erg leuke sessie gehad met onze collega leidinggevenden; we werden uit onze comfortzone gehaald en hebben op een speelse manier meer verbinding gekregen!
 
Ria Feddema
Aareon NL