Teamexperience

creatieve teambuilding activiteit

Vanuit inspiratie samenwerken

Wat als je je team nou eens de volledige vrijheid gaf? De ruimte biedt om zonder regels, zonder controle, zonder rem te kunnen experimenteren en creëren. Wat zou er dan gebeuren?

In deze snel veranderende en veeleisende tijd worden we voortdurend uitgedaagd om uit onze comfortzone te stappen. Bruggen te bouwen terwijl we eroverheen lopen. Dit vraagt om vrij kunnen denken, bewegen, frisse ideeën, nieuwe perspectieven. Naast efficiënte werkprocessen is er juist ook verbeelding, goede samenwerking en creativiteit nodig!

Where focus goes, energy flows. 

Op de werkvloer is er vaak te weinig tijd & speelruimte om in een creatieve flow te komen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken met elkaar. Terwijl die speelruimte om te mogen experimenteren in alle vrijheid en zonder grenzen te kunnen brainstormen, juist leidt tot vernieuwende ideeën.

Ik ben Sacha Brinkhorst-Seegers en het is mijn missie om met mijn actieve programma´s bij zoveel mogelijk teams de positieve teamenergie aan te wakkeren. Na het volgen van diverse opleidingen om mensen te kunnen en mogen trainen enerzijds, mijn ruime ervaring in het werken in teams in de zakelijke dienstverlening anderzijds én met mijn passie voor theatersport en teambuilding, kan ik teams helpen naar meer plezier, sterkere teamvorming & een groter creatievermogen. Ik neem teams mee weg van de werkvloer naar een unieke buitenlocatie. Dit stimuleert een ongedwongen en ontspannen sfeer en focus en aandacht voor elkaar. In een andere omgeving voelt het team de ruimte en vrijheid om met elkaar te gaan experimenteren en ontdekken. Daarbij brengt het buiten zijn in de natuur jullie, vanuit rust dichterbij jullie intuïtie en inspiratie.

Lijkt het je wat om samen dit potentieel te gaan ontdekken?

Kom samen in een inspirerende creatieve flow en help nieuwe teamleden zich snel thuis en betrokken te voelen. Met deze verbindende en verdiepende teambuild sessie!

“Ontzettend leuke en leerzame teamtraining gehad bij Sacha. De training heeft er voor gezorgd dat wij als team (nog) meer inzicht hebben gekregen in elkaars werkwijze en denkwijze. Wij hebben genoten en kunnen er weer met frisse energie tegenaan!”

Matthijs Witten
Saleshelden

“Erg leuke sessie gehad met onze collega leidinggevenden;  we werden uit onze comfortzone gehaald en hebben op speelse manier meer verbinding gekregen.”
 
Ria Feddema
Aereon NL

Where focus goes, energy flows

Hoe zou het zijn als je team in volledige vrijheid kan experimenteren en creëren?

TEAM EXPERIENCE: Ontdek jullie Intuïtie & Creatief vermogen

Creatief vermogen ontdekken
Vorige slide
Volgende slide
Wat gebeurt er wanneer je als team alle ruimte en vrijheid hebt om zonder belemmeringen te experimenteren?

Met deze teambuild sessie zorg je voor focus en ruimte voor de positieve creatie energie in het team. Weg van de werkvloer, weg van de drukte en werkinhoud. Tijd om op te laden. Aandacht voor elkaar. Krijg als team een positieve en creatieve boost. 

Een inclusieve teambuilding met speelse diepgang. Kom meer over elkaar te weten en ga samen met mij op ontdekking naar jullie creatievermogen. Leren van en met elkaar door te experimenteren!

Wat gaan we doen?

  • elkaar beter leren kennen d.m.v. speelse oefeningen uit de theatersportwereld
  • de speelse mindset & het creatievermogen activeren
  • contact leren maken met intuïtie, onze inspiratiebron
  • actieve werkvormen die het team helpen om uit de controle stand en buiten de comfortzone te stappen
  • outdoor teambuilding, die verbinding & plezier aanwakkert
  • ontdekken van nieuwe mogelijkheden en potentie
  • bewegen uit het denkhoofd
  • nieuwsgierige, onderzoekende houding trainen
  • experimenteren & reflecteren
Extra te boeken:
  • brainstormsessie
 

Wat is het resultaat?

Spelen en experimenteren met elkaar brengt de teamenergie op gang. Achter elk experiment, creatieve oefening of buitenervaring schuilt een dieperliggend doel. Aan het eind van deze ochtend zijn jullie dichter bij elkaar gekomen, is er meer bewustwording en zijn jullie volledig in de creatiemodus gestapt. De ochtend eindigen we met de start van een vrije brainstorm op een onderwerp of thema dat voor jullie aandacht nodig heeft. Doel is om tot out-of-the box oplossingen en verfrissende ideeën te komen. De rest van de middag is dan aan jullie zelf om met deze creatieve input, energie en geïnspireerd verder te brainstormen/werken aan jullie gekozen thema. Of wanneer jullie dit liever begeleid doen, kun je hier een brainstormsessie voor bijboeken.

++  er is een positieve teamenergie ontstaan van elkaar stimuleren en samen willen creëren.

++  de teamvorming, verbinding en betrokkenheid zijn vergroot.

++  creator modus in het team is aangezet

Wil je echt de creatieve spiraal instappen en verdiepend aan de slag met jullie verkregen inzichten uit deze teamexperience, dan is een vervolg teamsessie aan te raden. Om nog meer aandacht te kunnen geven aan jullie creatie potentieel en te ontdekken hoe je samen de positieve teamenergie kunt versterken.

 

Buitenlocatie

Om een frisse, open sfeer te kunnen creëren en in alle rust op ontdekkingsavontuur te gaan met je team, worden de teamsessies gegeven op een mooie buiten locatie zoals de kleine Wildenberg in Deventer, maathoeve.nl bij Heeten , t-kalfje.nl in Apeldoorn of Het Buitenhuys in Heino. Andere locatie bij jullie in de buurt? Ik kijk graag mee naar mogelijkheden.

Kosten

Vanaf €525,- per sessie (halve dag), exclusief locatie kosten

Kosten zijn afhankelijk van hoeveelheid maatwerk en teamgrootte

Voor kleine teams van 6-12 personen*

 

♦ info@sashbuiten.nl    0612249386