Teamexperience

creatieve teambuilding activiteit

Vanuit inspiratie samenwerken

Wat als je je team nou eens de volledige vrijheid gaf? De ruimte biedt om zonder regels, zonder controle, zonder rem te kunnen experimenteren en creëren. Wat zou er dan gebeuren?

Op de werkvloer is er vaak te weinig tijd & speelruimte om in een creatieve flow te komen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken met elkaar. Terwijl die speelruimte om te mogen experimenteren in alle vrijheid en zonder grenzen te kunnen brainstormen, juist leidt tot inspirerende en vernieuwende ideeën en mogelijkheden.

Lijkt het je wat om samen dit potentieel te gaan ontdekken?

Ik ben Sacha Brinkhorst-Seegers en met mijn actieve teamprogramma’s help ik teams aan sterkere teamvorming, het vergroten van werkplezier en het creatief vermogen binnen teams. Na het volgen van diverse opleidingen om mensen te kunnen en mogen trainen enerzijds, mijn ruime ervaring in het werken in teams in de zakelijke dienstverlening anderzijds én met mijn passie voor theatersport en teambuilding, kan ik teams helpen naar meer verbinding en meer creatievermogen. Ik neem teams mee weg van de werkvloer naar een unieke buitenlocatie. Dit stimuleert een ongedwongen en ontspannen sfeer, focus en aandacht voor elkaar én voelt het team de ruimte en vrijheid om met elkaar te ontdekken en inspiratie op te doen.

Soms zit je met je team vast in processen of inhoudelijke serieusheden. Door te spelen en te experimenteren met elkaar ontstaat er weer ruimte voor luchtigheid, plezier en creativiteit!

Kom samen in een inspirerende creatieve flow en help nieuwe teamleden zich snel thuis en betrokken te voelen. Met deze verbindende teambuild sessie van waarde!

“Ontzettend leuke en leerzame teamtraining gehad bij Sacha. De training heeft er voor gezorgd dat wij als team (nog) meer inzicht hebben gekregen in elkaars werkwijze en denkwijze. Wij hebben genoten en kunnen er weer met frisse energie tegenaan!”

Matthijs Witten
Saleshelden

“Erg leuke sessie gehad met onze collega leidinggevenden;  we werden uit onze comfortzone gehaald en hebben op speelse manier meer verbinding gekregen.”
 
Ria Feddema
Aereon NL

Where focus goes, energy flows

Hoe zou het zijn als je team in volledige vrijheid kan experimenteren en creëren?

TEAM EXPERIENCE

Previous slide
Next slide
Wat gebeurt er wanneer je team alle ruimte en vrijheid heeft om zonder belemmeringen te experimenteren?

Deze teambuild sessie geeft jullie team een positieve en creatieve boost. Een inclusieve teambuilding met speelse diepgang.  Kom meer over elkaar te weten en ga samen met mij op ontdekking naar jullie creatievermogen. Leren van en met elkaar door te experimenteren!

Wat gaan we doen?

 • elkaar beter leren kennen d.m.v. speelse oefeningen uit de theatersportwereld
 • de speelse mindset & het creatievermogen activeren
 • teamspirit en respect voor elkaar versterken
 • actieve werkvormen die het team helpen om uit de controle stand en buiten de comfortzone te stappen
 • outdoor teambuilding die intuïtie, verbinding & plezier aanwakkert
 • ontdekken van nieuwe mogelijkheden en potentie
 • beweeg uit het denkhoofd 
 • nieuwsgierige, onderzoekende houding wordt getraind
 • experimenteren & reflecteren
 • brainstormsessie
 • afsluitende lunch

Wat is het resultaat?

Achter elk experiment, grappige oefening of buitenervaring schuilt een dieperliggend doel. Aan het eind van deze ochtend zijn jullie dichter bij elkaar gekomen, is er meer bewustwording en zijn jullie volledig in de creatiemodus gestapt. De ochtend eindigen we met een vrije brainstorm op een onderwerp of thema dat voor jullie aandacht nodig heeft. Doel is om tot out-of-the box oplossingen en verfrissende ideeën te komen. De middag is dan aan jullie zelf om met deze creatieve input, energie en geïnspireerd verder te werken aan jullie project of plannen.

++  er is een positieve teamenergie ontstaan van elkaar stimuleren en samen willen creëren.

++  de teamvorming, verbinding en betrokkenheid zijn vergroot. 

++  creator modus in het team is aangezet

Wil je echt de creatieve spiraal instappen en verdiepend aan de slag met jullie verkregen inzichten uit deze teamexperience, dan is een 2e teamsessie aan te raden. Om nog meer aandacht te kunnen geven aan jullie creatie potentieel en te ontdekken hoe je elkaars talent & energie kunt versterken..

Buitenlocatie

Om een frisse, open sfeer te kunnen creëren en in alle rust op ontdekkingsavontuur te gaan met je team, worden de teamsessies gegeven op een mooie buiten locatie zoals de kleine Wildenberg in Deventer, maathoeve.nl bij Heeten , t-kalfje.nl in Apeldoorn of Het Buitenhuys in Heino. Andere locatie bij jullie in de buurt? Ik kijk graag mee naar mogelijkheden.

Kosten

Vanaf €525,- per sessie (halve dag), exclusief locatie kosten

Kosten zijn afhankelijk van hoeveelheid maatwerk en teamgrootte

Voor kleine teams van 6-12 personen*

*Wil jij een teamsessie voor een groter team, neem dan contact op: 0612249386. Ik werk samen met diverse partners.