Teamboost sessie

positieve teambuilding

Vanuit positiviteit samenwerken

Om als nieuw team positief en met bevlogenheid te kunnen samenwerken, is het een voorwaarde dat je eerst ruimte geeft aan goede teamvorming. Elkaar goed leren kennen, vertrouwen en verbinden. Wanneer je met je teams aandacht besteed aan vertrouwen, verbinding en inzicht in elkaars talent, begrijpen collega’s elkaars beweegredenen beter en kun je ruis voorkomen. De collega’s weten elkaars talenten in te zetten en zullen elkaar stimuleren in groei. Hierdoor wordt er energie, werkplezier en betrokkenheid ervaren. Met als gevolg meer bevlogenheid en betere prestaties als team!

Ik ben Sacha Brinkhorst-Seegers en met mijn actieve teamprogramma’s help ik teams aan energieke teamvorming en het vergroten van werkplezier en teambevlogenheid. Na het volgen van diverse opleidingen om mensen te kunnen en mogen trainen enerzijds, mijn ruime ervaring in het werken in teams in de zakelijke dienstverlening anderzijds én met mijn passie voor theatersport en teambuilding kan ik teams helpen naar vertrouwen, verbinding en openheid. Ik neem teams mee weg van de werkvloer naar een unieke buitenlocatie. Daardoor is er meer focus en aandacht voor elkaar en krijgt het team de ruimte om zelf te ontdekken hoe ze elkaar kunnen versterken.

Zorg dat nieuwe teamleden zich snel thuis en betrokken voelen. Krijg antwoord vanuit het team op de vraag wat positief samenwerken is. Een verbindende teambuild sessie van waarde!

“Ontzettend leuke en leerzame teamtraining gehad bij Sacha. De training heeft er voor gezorgd dat wij als team (nog) meer inzicht hebben gekregen in elkaars werkwijze en denkwijze. Wij hebben genoten en kunnen er weer met frisse energie tegenaan!”

Matthijs Witten
Saleshelden

“Erg leuke sessie gehad met onze collega leidinggevenden;  we werden uit onze comfortzone gehaald en hebben op speelse manier meer verbinding gekregen.”
 
Ria Feddema
Aereon NL

Where focus goes, energy flows

Hoe zou het zijn als je team op basis van positiviteit kan samenwerken?

Teamboost teambuildsessie

Previous slide
Next slide
Nieuwe teamleden of veranderingen binnen het team? Willen jullie de verbinding en de positieve energie in het team verhogen? Kies dan voor een Teamboost sessie!

Deze teambuild sessies geven jullie team een positieve Teamboost. Een inclusieve teambuilding met speelse diepgang.  Kom meer over elkaar te weten en ga samen met mij op ontdekking naar jullie energiegevers en talenten in het team. Leren van en met elkaar door te doen!

Wat gaan we doen?

  • kom meer over elkaar te weten d.m.v. speelse oefeningen uit de theatersportwereld
  • actieve werkvormen die helpen het team uit de comfortzone te stappen
  • werkvormen die de speelse mindset & het creatievermogen activeren
  • ervaringsgerichte werkvormen die bewustwording stimuleren
  • outdoor teambuilding activiteiten gericht op verbinding, plezier en vertrouwen
  • ontdekken van nieuwe mogelijkheden en potentie
  • reflectie & commitment
  • afsluitende lunch

Wat is het resultaat?

Aan het eind van deze ochtend heeft jullie team elkaar op een verdiepende en speelse wijze beter leren kennen en elkaars energiegevers ontdekt.

++  er is een positieve  teamenergie ontstaan van elkaar stimuleren en samen willen creëren.

++  de teamvorming, verbinding en betrokkenheid is vergroot. 

++  creator modus in het team is aangezet

Eén teamsessie is effectief en inzicht gevend, maar wil je echt verdiepend aan de slag met jullie verkregen inzichten en doelen uit deze sessie. Dan is een 2e teamsessie aan te raden. Om nog meer aandacht te geven aan jullie potentieel en te ontdekken hoe je elkaar kunt versterken.

Buitenlocatie

Om een frisse, open sfeer te kunnen creëren en in alle rust op ontdekkingsavontuur te gaan met je team, worden de teamsessies gegeven op een mooie buiten locatie zoals de kleine Wildenberg in Deventer, maathoeve.nl bij Heeten , t-kalfje.nl bij Apeldoorn of Het Buitenhuys in Heino. Andere locatie bij jullie in de buurt? Ik kijk graag mee naar mogelijkheden.

Kosten

Vanaf €495,- per sessie (halve dag) + locatie kosten vanaf € 29,50 p.p. 

Kosten zijn afhankelijk van maatwerk, teamgrootte en locatie.

Voor kleine teams van 6-12 personen*

*Wil jij teamsessies voor een groter team, neem dan contact op 0612249386. Ik werk samen met teamcoaches van Joyfulness Worldwide Coöperatie