Teamboost sessie

positieve teambuilding

Vanuit positiviteit samenwerken

Om als nieuw team positief en met bevlogenheid te kunnen samenwerken, is het een voorwaarde dat je eerst ruimte geeft aan goede teamvorming. Elkaar goed leren kennen, vertrouwen en verbinden. Wanneer je met je teams aandacht besteed aan vertrouwen, verbinding en inzicht in elkaars talent, begrijpen collega’s elkaars beweegredenen beter en kun je ruis voorkomen. De collega’s weten elkaars talenten in te zetten en zullen elkaar stimuleren in groei. Hierdoor wordt er energie, werkplezier en betrokkenheid ervaren. Met als gevolg meer bevlogenheid en betere prestaties als team!

Ik ben Sacha Brinkhorst-Seegers en met mijn actieve teamprogramma’s help ik teams aan energieke teamvorming en het vergroten van werkplezier en teambevlogenheid. Na het volgen van diverse opleidingen om mensen te kunnen en mogen trainen enerzijds, mijn ruime ervaring in het werken in teams in de zakelijke dienstverlening anderzijds én met mijn passie voor theatersport en teambuilding kan ik teams helpen naar vertrouwen, verbinding en openheid. Ik neem teams mee weg van de werkvloer naar een unieke buitenlocatie. Daardoor is er meer focus en aandacht voor elkaar en krijgt het team de ruimte om zelf te ontdekken hoe ze elkaar kunnen versterken.

Zorg dat nieuwe teamleden zich snel thuis en betrokken voelen. Krijg antwoord vanuit het team op de vraag wat positief samenwerken is. Een verbindende teambuild sessie van waarde!

“Ontzettend leuke en leerzame teamtraining gehad bij Sacha. De training heeft er voor gezorgd dat wij als team (nog) meer inzicht hebben gekregen in elkaars werkwijze en denkwijze. Wij hebben genoten en kunnen er weer met frisse energie tegenaan!”

Matthijs Witten
Saleshelden

“Erg leuke sessie gehad met onze collega leidinggevenden;  we werden uit onze comfortzone gehaald en hebben op speelse manier meer verbinding gekregen.”
 
Ria Feddema
Aereon NL

Hoe zou het zijn als je team op basis van positiviteit kan samenwerken?

Sash Buiten Teambuilding: Teamboost sessies

Previous slide
Next slide
Nieuwe teamleden of veranderingen binnen het team? Wil jij de verbinding en positieve energie in het team verhogen? Kies dan voor een Teamboost sessie!

Deze teambuild sessies geven een positieve Teamboost. Energieke teambuilding van verbindende waarde.  Kom meer over elkaar te weten en ga samen met mij op ontdekking naar jullie energiegevers en talenten in het team. Leren van en met elkaar door te doen!

Wat gaan we doen?

  • kom meer over elkaar te weten d.m.v. actieve werkvormen en speelse oefeningen uit de theatersportwereld
  • werkvormen die helpen het team in beweging en uit de comfortzone te stappen
  • outdoor teambuilding activiteiten gericht op verbinding, plezier en vertrouwen
  • reflectie & commitment
  • afsluitende lunch

Wat is het resultaat?

Aan het eind van deze ochtend heeft jullie team elkaar op een verdiepende en speelse wijze beter leren kennen, elkaars energiegevers en natuurlijke talenten ontdekt. Er is een positieve  teamenergie ontstaan van elkaar stimuleren en samen willen creëren. De teamvorming en betrokkenheid is vergroot. 

Wil je echt verdiepend aan de slag met aandacht op elkaar kunnen versterken en jullie verkregen inzichten op dag 1, ga dan voor 2 teamsessies.

Buitenlocatie

Om een frisse, open sfeer te kunnen creëren en op ontdekkingsavontuur te gaan met je team, wordt de teamboost gegeven op een mooie buiten locatie zoals de kleine Wildenberg in Deventer, maathoeve.nl bij Heeten , t-kalfje.nl bij Apeldoorn of Het Buitenhuys in Heino. Andere locatie bij jullie in de buurt? Ik kijk graag mee naar mogelijkheden.

Kosten

Vanaf €375 per sessie (halve dag) + locatiekosten vanaf € 29,50 p.p. Kosten zijn afhankelijk van teamgrootte, maatwerk en locatie.

Voor kleine teams van 6-12 personen