Samenwerkplezier teamdag

Sterkere teams met verbinding, plezier en vertrouwen

Vanuit teamvorming naar teambevlogenheid

Om als team met bevlogenheid te werken en daar volop van te kunnen genieten, is het een voorwaarde dat je eerst ruimte geeft aan teamvorming. Elkaar goed leren kennen, vertrouwen en verschillen leren omarmen. Verantwoordelijkheid kunnen gaan voelen en nemen voor elkaar.  Wanneer je met je teams aandacht besteed aan vertrouwen, verbinding en inzicht in elkaars talent, begrijpen collega’s elkaars beweegredenen beter en kun je ruis voorkomen. De collega’s zullen elkaar stimuleren en hierdoor meer energie, werkplezier en flow ervaren. Met als gevolg meer betrokkenheid en betere prestaties als team!

Ik ben Sacha Brinkhorst-Seegers en met mijn actieve teamprogramma´s help ik teams aan energieke teamvorming en het vergroten van het samenwerkplezier. Zodat de teams vanuit een positieve, gezonde basis kunnen gaan groeien naar teambevlogenheid. 

Na het volgen van diverse opleidingen om mensen te kunnen en mogen trainen enerzijds, mijn ruime ervaring in het werken in teams in de zakelijke dienstverlening anderzijds én met mijn passie voor theatersport en teambuilding kan ik teams helpen naar vertrouwen, verbinding en openheid. Ik neem teams mee weg van de werkvloer naar een unieke buitenlocatie. Daardoor is er meer focus en aandacht voor elkaar en krijgt het team de ruimte om zelf te ontdekken hoe je elkaar kunt en versterken.

Ga samen met mij op ontdekking naar de wijsheid en het wij-gevoel in het team. Krijg antwoord vanuit het team op de vraag wat teamgeluk en effectief samenwerken is. Een energieke teamdag van waarde!

“Ontzettend leuke en leerzame teamtraining gehad bij Sacha. De training heeft er voor gezorgd dat wij als team (nog) meer inzicht hebben gekregen in elkaars werkwijze en denkwijze. Wij hebben genoten en kunnen er weer met frisse energie tegenaan!”

Matthijs Witten
Saleshelden

“Met ons team hebben wij een waardevolle training van Sacha gehad. Sacha had leuke werkvormen wat maakte dat een ieder actief mee deed en kon doen aan de training. Sacha had oog voor alle begeleiders, stelde hele concrete en verdiepende vragen waardoor elke begeleider goed tot zijn recht kwam.”
 
José Vosselman
Stichting JP van den Bent

Hoe zou het zijn als je team met plezier, vertrouwen en bevlogenheid kan samenwerken?

Een gelukkige werknemer op de werkvloer, wordt een gelukkiger mens thuis. Alleen als deze energiebalans er is, kun je optimaal presteren.

Werkgeluk ervaren bestaat voornamelijk uit 3 factoren:

1. Teambalans (verbinding, vertrouwen, veiligheid)

2. Zingeving (voldoening, waardering, deel uit maken)

3. Zelfontwikkeling (ruimte en aandacht voor talentontwikkeling, persoonlijke groei en welzijn)

Zodra er een storing is in 1 van deze genoemde factoren, heeft dat invloed op je ervaring van werkplezier en raakt de energieverhouding verstoord. Het is daarom zo belangrijk om in je team en in de teambalans te investeren vanaf de start. Wanneer je aandacht hebt voor al deze 3 factoren, dan bied je als organisatie ruimte voor groei, ambitie en werkgeluk. Het helpt je als organisatie op een gezonde manier te groeien en talent te behouden.

In mijn trainingen werken we aan teamvorming én is er aandacht voor persoonlijk welzijn. We creëren het wij-gevoel in het team en je krijgt antwoord vanuit het team op de vraag wat effectief samenwerken is, zodat je team met plezier en vertrouwen zich sterker zal ontwikkelen.

Teamdag: Samenwerkplezier

Previous slide
Next slide
Wil jij de teambevlogenheid verhogen?
Kies dan voor de teamdag "Samenwerkplezier"

De teamdag Samenwerkplezier is een energieke teamtraining van waarde. Werk aan de basis van jullie teamvorming: verbinding, plezier & vertrouwen. Kom meer over elkaar te weten en ga samen met mij op ontdekking naar de wijsheid en het wij-gevoel in het team. Leren van en met elkaar door te doen!

Wat gaan we doen?

  • op actieve wijze gaat jullie team aan de slag met de thema’s werkgeluk en samenwerken
  • kom meer over elkaar te weten d.m.v. speelse oefeningen uit de theatersportwereld
  • werkvormen en vragen helpen het team in beweging en uit de comfortzone te stappen
  • samenwerkingsopdrachten gericht op zelfinzicht, inzicht in collega’s, plezier en teamvertrouwen
  • outdoor teambuilding activiteiten
  • reflectie & commitment

Wat is het resultaat?

Aan het eind van deze dag heeft jullie team met plezier ontdekt hoe je als team het beste in elkaar naar boven haalt. Er is een nieuwe teamenergie ontstaan van elkaar stimuleren en motiveren in werkgeluk. De basis van verbinding & vertrouwen in het team is versterkt. Intrinsieke motivatie en het wij-gevoel geactiveerd. Vanuit deze teamvorming begint de groei naar teambevlogenheid.

Implementatie

Uiteraard geeft zo´n teamdag energie. Maar om ervoor te zorgen dat er ook echt wat gedaan wordt met de verkregen inzichten en het activeren hiervan, plannen we na 2 weken een korte opvolg sessie. Hierin bespreek ik met het team hun implementatieplan. Welke vervolgacties ze hebben bedacht en hoe ze die gaan bewaken. Indien nodig geef ik het team nog extra handvatten.

Buitenlocatie

Om een frisse, open sfeer te kunnen creëren en op ontdekkingsavontuur te gaan met je team, wordt de training gegeven op een mooie buiten locatie zoals maathoeve.nl bij Heeten , t-kalfje.nl bij Apeldoorn of Het Buitenhuys in Heino. Andere locatie bij jullie in de buurt? Ik kijk graag mee naar mogelijkheden.

Kosten

Vanaf €695 + locatiekosten va € 50,- p.p. Kosten zijn afhankelijk van teamgrootte, maatwerk en locatie.

** Meerdere teams tegelijk of bestaat het team uit meer dan 14 personen? Voor grote groepen werk ik samen met Ultimate adventures en Ultimate trainingen**

Waarom kiezen voor een teamdag bij Sash Buiten?

Mijn kracht als teamactivator is de combinatie van de ervaring in deze 2 werelden: Als organisator, groeps-en teambuilding begeleider enerzijds en mijn werk in de zakelijke dienstverlening in verschillende teams anderzijds. De aandacht en tijd die vanaf de start van medewerkers wordt geïnvesteerd in binding, zelfontwikkeling en teamvorming, speelt een grote rol bij het behouden van talent en werkplezier. Om die reden heb ik deze actieve teamdag ontwikkeld. Een volledig verzorgde dag met ruimte en focus voor het Wij-gevoel in het team. Om zo meer betrokkenheid, verbinding en bevlogenheid te laten ontstaan.

Na deze dag kan het team samen met plezier groeien en met meer plezier presteren. Jullie kernwaarden, het vergroten van de verbinding en het teamvertrouwen staan voorop.

De wijsheid voor een goede samenwerking zit in het team. Het team gaat dit op speelse en energieke wijze zelf ontdekken.